Skip to main content

Welkom bij DOVAC | Over ons

img_7094

 

In 2003 werd DOVAC B.V. opgericht door Ruud Dobbe, een doorgewinterde expert op het gebied van vacuümpompen en zijkanaalventilatoren van diverse fabrikanten. Met zijn jarenlange ervaring wist Ruud een aantrekkelijk assortiment samen te stellen, bestaande uit vacuümpompen, zijkanaalventilatoren, luchtmessen, systems en onderdelen. De snelle groei van het klantenbestand resulteerde al snel in een sterke uitbreiding van het bedrijf. In 2006 werd het pand in Lisse betrokken, en Dovac groeide gestaag door.

Tegen het einde van 2020 besloot Ruud een stapje terug te doen en trad Ferry Jansen toe tot het team. Met zijn expertise tilde Ferry het bedrijf naar nieuwe hoogten, wat al snel resulteerde in ruimtegebrek in het pand in Lisse. We begonnen ons te oriënteren op een nieuw pand met een grotere voorraadcapaciteit om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. In 2022 vonden we een prachtig pand in Zevenhuizen, dat dankzij zijn centrale ligging goed bereikbaar is. Trots zijn we op ons moderne, energieneutrale pand met een ruim opgezet magazijn, een werkplaats en een proefstand voor het assembleren en testen van vacuümpompen, vacuüminstallaties en blowers.

Klanten weten DOVAC Blower en Vacuumtechniek te vinden vanwege ons hoogwaardige assortiment, onze ervaring met diverse toepassingen en onze klantgerichte benadering. Met elke klant bespreken we uitvoerig de toepassing. Soms zijn er bijvoorbeeld metingen nodig om het juiste type vacuümpomp of blower te selecteren. We voeren ook vacuümtechnische berekeningen uit en bieden de mogelijkheid om een pomp of blower op proef te nemen. Dit is vooral handig voor nieuwe klanten, zodat zij eerst de werking van het betreffende apparaat kunnen ervaren.

Waarom kiezen voor DOVAC

Bij DOVAC begrijpen we de behoeften van onze klanten en streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • 24/7 bereikbaar: U kunt op elk moment van de dag op ons rekenen voor ondersteuning en service.
  • Altijd scherp geprijsd: Wij bieden concurrerende prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Uitstekende Service: Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren, vanaf het moment van eerste contact tot de after-sales.
  • Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en streven ernaar deze te overtreffen.
  • Grote voorraad: Met een uitgebreide voorraad kunnen wij snel leveren en voldoen aan uw behoeften.
  • Expertise in diverse marktsegmenten: Ons team heeft diepgaande kennis en ervaring in verschillende marktsegmenten, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden.
  • Korte communicatielijnen: Directe communicatie zorgt voor efficiëntie en snelle besluitvorming, waardoor wij u beter van dienst kunnen zijn.
  • Snelle offerte: U ontvangt binnen 1 dag een gedetailleerde offerte, zodat u snel kunt beslissen.

Klaar om te profiteren van onze voordelen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat DOVAC Blower en Vacuumtechniek voor u kan betekenen!

Een foto van gevulde stellingen in het magazijn bij Dovac
Een foto van het magazijn van Dovac
Een foto van een gangpad in het magazijn van Dovac
Een schuine foto van een gangpad in het magazijn van Dovac