Nieuwsbericht Speck VU451

Nieuwe 1-traps Speck Vloeistofring Vacuümpompen Serie VU351 en VU451

Dovac nieuwe serie blowers persbericht

Nieuwe serie DOVAC blowers, één op één uitwisselbaar met de bekende “SIEMENS ELMO” blowers. Het programma van DOVAC is nu uitgebreid met een nieuwe serie 1-TRAPS en 2-TRAPS uitvoering van de zijkanaalblowers. Deze serie DOVAC blowers zijn 1 op 1 uitwisselbaar met de veel toegepaste “Siemens Elmo” types.

Nieuwsbericht Speck VI

WATERBESPARING VLOESTOFRING VACUÜMPOMPEN SPECK PUMPEN heeft een vacuümpomp ontwikkeld waarbij het waterverbruik aanzienlijk kan worden gereduceerd. Het betreft hier pompserie “VI”.

Dovac Biogas Blower ATEX persbericht

DOVAC blower- en vacuümtechniek heeft programma uitgebreid met Biogas blowerunits Nieuw in het leveringsprogramma van DOVAC blower- en vacuümtechniek is de “DOVAC biogas blowerunit” Een zeer robuuste blower. Voor het verpompen van biogas worden blowerunits in explosieveilige ATEX-uitvoering toegepast. De blowers kunnen worden voorzien van een geluidsomkasting voor binnen- of buitenopstelling. De blowers zijn inwendig […]

Dovac Klauwenpomp persbericht

DOVAC blower- en vacuümtechniek heeft programma uitgebreid met DOVAC-serie klauwen-vacuümpompen. Nieuw in het leveringsprogramma van DOVAC blower- en vacuümtechniek is de “DOVAC klauwen vacuümpomp”.

ROOTS blower serie NOVA

ROOTS blower serie NOVA , aangedreven via een V-snaar overbrenging door een draaistroommotor inclusief geluiddempende omkasting.