Over ons

Dovac B.V. is in 2003 opgericht door Ruud Dobbe. Ruud had vele jaren ervaring met vacuümpompen en blowers van verschillende fabricaten. Met die ervaring wist hij een aantrekkelijk pakket aan blowers, vacuümpompen, vloeistofringvacuümpompen, luchtmessen en toebehoren samen te stellen. Het klantenbestand groeide snel en resulteerde in een sterke groei. In 2006 wordt het pand in Lisse betrokken, en groeide Dovac gestaag door.

Eind 2020 wilde Ruud een stapje terugzetten en kwam Ferry Jansen het team versterken. Ferry heeft met zijn expertise het bedrijf naar een nog hoger niveau getild waardoor het pand in Lisse al snel te krap bleek te zijn. Wij zijn ons gaan oriënteren naar een pand wat geschikt is voor een grotere voorraad zodat wij onze klanten beter kunnen bedienen. In 2022 hebben wij een prachtig pand gevonden die door zijn centrale ligging in Zevenhuizen goed te bereiken is. Wij zijn trots op ons moderne pand die niet alleen efficiënt is maar ook energie neutraal. Het pand beschikt over een ruim opgezet magazijn, een werkplaats en een proefstand voor het assembleren en testen van vacuümpompen, vacuüminstallaties  en blowers.

Klanten weten Dovac te vinden door haar kwalitatief hoogwaardig assortiment, ervaring met toepassingen en klantgerichte benadering.

Zo wordt met iedere klant de toepassing uitvoerig doorgesproken. Soms moeten er bijvoorbeeld eerst metingen worden verricht om de juiste type vacuümpomp of blower te kiezen. Ook maken wij vacuüm technische berekeningen en is het mogelijk om een pomp en of blower op proef te nemen. Dit is vaak voor ons nieuwe klanten handig omdat zij dan eerst de werking van de betreffende pomp weet te ervaren.

UNIQUE SELLING POINTS:

  • Prijs / kwaliteitverhouding
  • Service
  • Klantgericht
  • Grote voorraad
  • Expertise
  • Korte lijnen