DOVAC B.V.

Dovac Pompen is in 2003 opgericht door de vorige eigenaar Ruud Dobbe. Ruud had vele jaren ervaring met vacuümpompen en blowers van verschillende fabricaten. Met die ervaring wist hij een aantrekkelijk pakket aan Blowers, Vacuümpompen, Vloeistofringvacuümpompen en toebehoren samen te stellen. Het klantenbestand groeide snel en resulteerde in een sterke groei. In 2006 wordt het pand in Lisse betrokken.

Vanaf dat moment groeide de omzet gestaag door. Klanten wisten Dovac te vinden door haar kwalitatief hoogwaardige assortiment, ervaring met toepassingen en klantgerichte benadering.

Einde 2020 is Ferry Jansen het team komen versterken met als opdracht de verkoop verder te ondersteunen. Dhr. R. Dobbe wilde een stap terugzetten. Inmiddels bleek het pand in Lisse al te krap en zijn we ons gaan oriënteren op een pand wat geschikt is voor een grotere voorraad, beter te bereiken, moderne uitstraling, efficiënt en energie neutraal. Dat hebben we in 2022 gevonden.

Eind 2022 zijn we verhuisd naar het nieuwe pand in Zevenhuizen (Zuid-Holland), waarmee we klaar zijn voor de toekomst en onze klanten nog beter kunnen bedienen!

Het pand beschikt over een ruim opgezet magazijn. Verder hebben wij beschikking over een werkplaats en een proefstand voor het assembleren en testen van de vacuümpompen, vacuüminstallaties en blowers.