Skip to main content

Betrouwbare Oplossingen voor Diverse Industrieën

Bij DOVAC zijn we trots op onze reputatie als leverancier van hoogwaardige vacuümpompen aan diverse sectoren. Of het nu gaat om de veeleisende omgeving van de voedingsindustrie, de precieze eisen van de medische sector, de speciale behoeften van vacuümheffingstoepassingen, of zelfs de unieke uitdagingen van de zwembadindustrie, tuinbouw en verpakkingsindustrie – wij leveren betrouwbare en efficiënte oplossingen die aan al deze behoeften voldoen.

DOVAC vacuümpompen zijn wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksgemak. We begrijpen dat elke industrie zijn eigen vereisten heeft, daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan vacuümpompen, waaronder oliegesmeerde, drooglopende en vloeistofringvarianten. Deze pompen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van elke sector, met inbegrip van speciale uitvoeringen zoals ATEX-gecertificeerde modellen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staan wij bekend om ons deskundig advies en uitstekende service. Ons toegewijde team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste vacuümpomp voor uw toepassing. Wij kunnen vacuümtechnische berekeningen voor u uitvoeren om ervoor te zorgen dat u de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing krijgt. Bovendien bieden wij zelfs de mogelijkheid om een pomp op proef te nemen, zodat u de werking ervan in uw eigen bedrijf kunt ervaren voordat u een definitieve beslissing neemt.

Kies voor DOVAC Blower en Vacuumtechniek voor betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke vacuümpompen die voldoen aan de eisen van uw industrie, en laat ons u helpen uw processen te optimaliseren en uw productiviteit te verhogen

Waarom kiezen voor een DOVAC vacuümpomp:

DOVAC vacuümpompen bieden tal van voordelen die uw processen kunnen verbeteren en optimaliseren. Hier zijn enkele redenen waarom onze vacuümpompen de beste keuzen zijn:

  • Energiezuinig: Onze vacuümpompen zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, waardoor u kosten kunt besparen en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.
  • Efficiënt: Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen leveren onze vacuümpompen consistente en betrouwbare prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
  • Snelle levering: Wij begrijpen het belang van tijdige levering. Daarom streven wij ernaar om uw vacuümpomp snel en efficiënt te leveren, zodat u snel aan de slag kunt.
  • Meerdere toepassingen: Geschikt voor diverse industrieën en toepassingen, van industrieel gebruik tot laboratoriumtoepassingen.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden.
  • Speciale uitvoeringen: Naast onze standaard modellen bieden wij ook maatwerkoplossingen en speciale modellen voor uw specifieke behoeften.

 

Klaar om de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw processen te verbeteren? Kies voor een DOVAC vacuümpomp en ontdek het verschil!

Onze diverse vacuümpompen

Oliegesmeerd

Drooglopend

Vloeistofring

Klauwen

Membraan

Atex