Skip to main content

Nominaal capaciteit: 155 – 300 m3/h

De klauwpompen PA 155 en PA 315 genereren en verplaatsen luchtvolumes van het inlaatkanaal dankzij de rotatie van twee gehaakte rotoren in een nauwkeurig gevormde kamer. Deze pompen werken volledig droog, wat betekent dat ze vrij zijn van smeermiddelen en residuen die ontstaan door wrijving of contact tijdens de rotatie. De PA 155 en PA 315 klauwpompen verzekeren lage bedrijfskosten door hun bescheiden energieverbruik en hoge efficiëntie.

Dankzij de beperkte wrijving tussen de bewegende rotoren wordt het onderhoud geminimaliseerd en behouden de pompen hun prestaties in de loop van de tijd. Klauwpompen staan garant voor kosteneffectieve bedrijfsvoering dankzij hun efficiëntie en betrouwbaarheid.

Klauwpompen PA 155 / PA 315

De PA 155 en PA 315 klauwenpompen zijn standaard uitgerust met:

  • Verstelbare zuigaansluiting
  • Uitlaatdemper
  • Vacuümregelklep (150-500 mbar Ass.) (PA 155)
  • Vacuümregelklep (200-500 mbar Ass.) (PA 315)
  • Anti-vibratie

Belangrijkste toepassingsgebieden: houtverwerking, thermovormen van kunststof, pastafabrieken, verpakkingen, waterbeluchting, vacuüm voor de chemisch-farmaceutische industrie, medisch vacuüm voor tandheelkundige en chirurgische praktijken, drukwerk, CNC, bodembeluchting, pneumatisch transport in leeggoed.

PA 155

Download data sheetDownload spare parts list

PA 315

Download data sheetDownload spare parts list