Skip to main content

Service en onderhoud

Betrouwbaar Onderhoud voor Vacuümpompen en Blowers

Bij DOVAC Blower en Vacuumtechniek zorgen wij ervoor dat al onze pompen, inclusief onze eigen merken en die van DVP, gemakkelijk te onderhouden zijn. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan, dan staan wij klaar om u te helpen. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een reparatie, wij kijken niet naar de leeftijd of het merk van de pomp. Na onze service en uitgebreide tests keert de pomp als nieuw bij u terug, met maar liefst 12 maanden garantie.

Voor al uw technische onderhoudsbehoeften bieden wij verschillende opties op locatie, waaronder:

  • Preventief onderhoud: Regelmatig onderhoud uitvoeren om mogelijke problemen te identificeren en te voorkomen.
  • Revisie: De werkzaamheden worden uitgevoerd door ons en geselecteerde partners met bewezen expertise
  • Onderdelen: Wij leveren onderdelen, filters en vacuümpomp-olie voor diverse merken,waaronder DVP, Busch, Rietschle, Becker, Leybold, Sterling-Sihi, Gardner Denver, Pfeiffer, Atlas Copco en Edwards.
  • Advies: Ontvang deskundig advies voor al uw blower en vacuümtoepassingen. Heeft u problemen met een vacuüminstallatie of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste vacuümpomp of blower? Wij denken graag met u mee.
  • Procesanalyse: Voorkom prestatieproblemen of defecten door een grondige procesanalyse uit te voeren. Wij kunnen aan de hand van een proces-checklist het probleem identificeren en adviseren over mogelijke oplossingen.
  • Engineering: Laat ons uw vacuümsysteem ontwerpen en engineeren op basis van uw wensen, inclusief P&ID, samenstellingstekening en functionele beschrijving.

Bij DOVAC staat uw vacuümpomp of blower centraal. Wij streven ernaar om uw apparatuur in optimale conditie te houden en bieden uitgebreide onderhoudsoplossingen die uw operationele efficiëntie maximaliseren.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat heeft uw interesse