Skip to main content

Compact, Betrouwbaar en Efficiënt

Onze zijkanaalventilatoren, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zijn compact, robuust en bieden uitstekende prestaties. Voor specifieke toepassingen, zoals in de biogasindustrie, bieden wij ook speciaal gecoate blowers aan.

De DOVAC zijkanaalventilatoren zijn verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment met vermogens variërend van 0,18 kW tot 55 kW, beschikbaar in zowel 1-fase als 3-fase uitvoeringen. Ze zijn ontworpen om een breed bereik in drukverschillen aan te kunnen, met opties voor zowel 1-traps als 2-traps uitvoeringen (andere types op aanvraag).

De flexibiliteit van de DOVAC zijkanaalventilatoren maakt ze een ideale keuze voor een breed scala aan industriële toepassingen. Van ventilatie en koeling in de productieprocessen tot het hanteren van gassen in de chemische industrie, deze ventilatoren zijn uitgerust om effectief en efficiënt te presteren onder diverse operationele omstandigheden. De mogelijkheid om zowel lage als hoge drukverschillen te hanteren, maakt ze bijzonder veelzijdig en waardevol voor bedrijven die een betrouwbare oplossing nodig hebben voor hun luchtverplaatsingsbehoeften. Daarnaast zorgt de variabiliteit in vermogen en configuratie ervoor dat elke specifieke behoefte nauwkeurig kan worden aangepakt, wat de optimalisatie van processen verder bevordert.

Daarnaast benadrukt DOVAC’s toewijding aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid met opties zoals speciaal gecoate blowers voor de biogasindustrie. Deze speciale coatings helpen corrosie en slijtage te weerstaan die vaak voorkomen in de veeleisende omstandigheden van biogas toepassingen, wat de levensduur van de apparatuur verlengt en de algehele operationele kosten verlaagt. Door deze duurzame aanpak kunnen klanten niet alleen profiteren van een verhoogde efficiëntie en verminderde onderhoudskosten, maar dragen ze ook bij aan een groenere en meer duurzame industrie.

Kenmerken DOVAC zijkanaalventilatoren:

  • Compact en Robuust: Onze ventilatoren zijn ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende omgevingen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Met aandacht voor gebruiksgemak, waardoor onderhoud eenvoudig en kosteneffectief is.
  • Hoge Kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen voor langdurige prestaties.
  • Gebruiksvriendelijk: Ontworpen met de gebruiker in gedachten, voor eenvoudige installatie en bediening.
  • Direct Leverbaar: Door onze grote voorraad kunnen wij zijkanaalventilatoren snel leveren tegen een scherpe prijs!

Kies voor DOVAC zijkanaalventilatoren vanwege hun compacte ontwerp, betrouwbare prestaties en gebruiksgemak. Profiteer van snelle levering en concurrerende prijzen.

Onze diverse zijkanaalventilatoren

img_0127

Vacuüm 1-Traps

img_0128

Vacuüm 2-Traps

img_0127

Overdruk 1-traps

img_0128

Overdruk 2-traps

Een DVP Roots blower

Roots

blower

Atex-zijkanaalventilator