Skip to main content

Nominaal capaciteit: 8 m³/h

Het design van de SC 8CC droge vacuümpomp belichaamt de meest geavanceerde productietechnologieën die DVP heeft toegepast op droge pompen.

Speciaal ontworpen voor industriële toepassingen waar olievrije werking een vereiste is, kan de SC 8CC pomp zelfs in beperkte ruimtes worden geplaatst, mits deze adequaat geventileerd zijn. Bovendien kan deze pomp ook dienen als compressor, waardoor hij een veelzijdige oplossing biedt voor diverse behoeften in industriële omgevingen.

Droge vacuümpomp sc 8cc

De 24V DC elektromotor is voorzien van een toegankelijke connector en borstelhouder aan de buitenkant, waardoor aansluiting en onderhoud eenvoudiger worden. Bovendien is de motor uitgerust met een anti-storingsapparaat (in overeenstemming met Richtlijn 2004/108/EG – EMC), geplaatst in het interieur van de motor zelf.

De SC 8CC pomp is standaard voorzien van:

    • Uitlaatdemper
    • Rotor, pomplichaam en deksel met speciale NPO-antioxidatie behandeling

Belangrijkste toepassingsgebieden: voeding en bottelen, bouw, voedselverpakkingen, non-foodverpakkingen, plastic, rubber, hars, analytische sector, drukwerk, papierverwerking, zeefdruk, zuighefapparatuur, bemonstering en analyse van verontreinigende stoffen, houtpersen.

SC 8CC

Download data sheetDownload spare parts list