Skip to main content
za-200p1

Nominaal capaciteit: 186 – 224 l/min

De ZA 200P zuigerpomp biedt een combinatie van de beste kenmerken van traditionele zuigerpompen en membraanpompen, wat resulteert in units met uitstekende prestaties. Door de volledig droge werking worden lange onderhoudsintervallen gegarandeerd, waardoor ze geschikt zijn voor alle toepassingen waarbij het gebruik van olie niet wordt getolereerd.

Membraan / Zuigerpomp ZA 200P

De ZA 200P zuigerpomp is een state-of-the-art apparaat dat de krachtige functies van traditionele zuigerpompen combineert met de efficiëntie van membraanpompen. Deze combinatie levert een eenheid die niet alleen hoogwaardige prestaties biedt, maar ook uitblinkt in betrouwbaarheid en duurzaamheid. De volledig droge werking van de ZA 200P zorgt ervoor dat er geen olie gebruikt wordt, wat essentieel is in toepassingen waar absolute zuiverheid een vereiste is, zoals in de voedselverwerkende industrie, farmaceutische productie en medische toepassingen.

Lange Onderhoudsintervallen voor Verhoogde Betrouwbaarheid

Een van de meest significante voordelen van de ZA 200P is de verlengde onderhoudsinterval die voortkomt uit zijn olievrije werking. Dit minimaliseert niet alleen de onderhoudskosten maar vermindert ook de downtime, waardoor een continue werking mogelijk is zonder de productiviteit te belemmeren. Deze functie maakt de ZA 200P bijzonder geschikt voor industriële settings waar langdurige betrouwbaarheid essentieel is en waar onderhoudszorgen tot een minimum beperkt moeten blijven.

Ideaal voor Kritische en Gevoelige Toepassingen

De ZA 200P is speciaal ontworpen voor omgevingen waar de zuiverheid van lucht cruciaal is en waar zelfs de kleinste olieverontreiniging niet kan worden getolereerd. Door de afwezigheid van olie in het operationele proces van de pomp, worden risico’s van kruiscontaminatie geëlimineerd, wat van essentieel belang is in laboratoria, ziekenhuizen en andere gevoelige omgevingen. De pomp is daarnaast ontworpen om efficiënt te werken onder diverse drukniveaus en biedt een consistente output, wat de ZA 200P een veelzijdige en waardevolle toevoeging maakt aan elke operatie die strenge hygiënische standaarden vereist.

ZA 200P

Download data sheetDownload Spare Parts List