Skip to main content

Nominaal capaciteit: 106 – 181 m3/h

Met de KZERO-serie heeft DVP technologie geoptimaliseerde gesmeerde pompen ontwikkeld om lagere bedrijfstemperaturen te bieden in sectoren waar werkomgevingen temperaturen bereiken van 40 °C of hoger. De LC 106 Kzero en LC 151 Kzero gesmeerde vacuümpompen zijn uitgerust met een volledig vernieuwd pomplichaam. Het gebruik van ronde VITON-pluggen ter vervanging van lamellaire pluggen zorgt voor een grotere robuustheid en minder slijtage bij contact met olie in aanwezigheid van stoffen.

De koeling wordt verzekerd door een ingebouwde ventilator, die een optimaal onderhoud van de olie mogelijk maakt. De bevestigingspunten, het oliefilter en het uitlaatgasreinigingspatroon zijn ongewijzigd gebleven. Zowel de LC 106 Kzero als de LC 151 Kzero pompen zijn geschikt voor continu gebruik binnen een drukbereik van 400 tot 4 mbar (Abs).

Oliegesmeerde vacuümpomp LC 106 KZERO / LC 151 KZERO

De LC 106 Kzero en LC 151 Kzero pompen zijn standaard uitgerust met:

  • Terugslagklep voor olie
  • Uitlaatreiniger
  • Automatische vlotterolieterugwinningsklep
  • Anti-vibratie, waardoor de hoogte niet verandert in vergelijking met eerdere versies
  • Oliefilter met bypass
  • Motoroverbrenging met flexibele koppeling

Belangrijkste toepassingsgebieden: drogen van elektronische transformatoren; gecentraliseerde medische groepen; keramische extruders en ontgassers; metaalwassen en metaalbehandeling.

LC 106 KZERO

Download data sheetDownload spare parts list

LC 151 KZERO

Download data sheetDownload spare parts list