Skip to main content

Nominaal capaciteit: 12 – 75 m³/h 8.2 – 44.2 CFM

Onze CPV 12/25 – 25/25 – 40/25 – 60-25 industriële vacuümpompen zijn geavanceerde vacuümsystemen met lucht-vloeistofafscheiders, speciaal ontworpen voor gebruik op glas- en marmerbewerkingsmachines, evenals op machines waarbij het noodzakelijk is koelsmeermiddelen op te zuigen. Deze CPV-systemen worden geleverd als complete en compacte eenheden, ideaal voor naadloze integratie met jouw machines via flexibele leidingen. 

Met hun betrouwbare prestaties en duurzaamheid voldoen deze systemen aan de strenge eisen van industriële omgevingen. Bovendien is de inlaat van de tank voorzien van een kogelkraan, waardoor het mogelijk is om de tank te isoleren van het systeem tijdens onderhoudswerkzaamheden. Dit bevordert efficiëntie en vereenvoudigt het onderhoudsproces, wat resulteert in een soepele werking van jouw machines productiviteit. 

CPV 12/25 – 25/25 – 40/25 – 60-25

De gesmeerde schottenvacuümpompen die worden toegepast in CPV-systemen behoren tot de WR-serie. Deze pompen zijn uitgerust met een uiterst efficiënt ballastapparaat, waarmee het resterende condensaat van de olie kan worden gescheiden en afgevoerd wanneer de pomp niet in bedrijf is. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor een optimale werking en onderhoud van de pompsystemen, waardoor jouw proces soepel verloopt en de betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

De industriële vacuümpompen CPV 12/25 – 25/25 – 40/25 – 60/25 zijn standaard uitgerust met:

  • Tank van 25 liter behandeld met anodische oxidatie
  • Afsluitdeksel met galvaniserende behandeling

Belangrijkste toepassingsgebieden: machines voor marmer- en glasbewerking.

CPV 12/25

Download data sheet

CPV 25/25

Download data sheetDownload Spare Parts List

CPV 40/25

Download data sheetDownload Spare Parts List

CPV 60-25

Download data sheetDownload Spare Parts List